BJ-Agro ekspanderer og supplerer sig med ny direktør

ULRIK KRAGH VIL FRA 1. SEPTEMBER VÆRE ADMINISTRERENDE DIREKTØR I RÅDGIVNINGSVIRKSOMHEDEN BJ-AGRO I HOVBORG, MENS NUVÆRENDE DIREKTØR BENNY JENSEN SKIFTER ROLLE TIL ARBEJDENDE BESTYRELSESFORMAND.


BJ-Agro har forrygende vækst i salget af Flex Fertilizer Bladgødning, forsøgsopgaver i forskningsprojekter samt ikke mindst nye rådgivningskunder inden for planteavl. For at styrke sig til forsat vækst har BJ-Agro valgt at udbygge bladgødningsproduktionen i Hovborg samt supplere ledelsen med en administrerende direktør.

Den nye administrerende direktør bliver Ulrik Kragh, der gennem det sidste år har været bestyrelsesformand for det partnerejede BJ-Agro Holding.

- Ulrik Kragh har med sine kommercielle og strategiske input hjulpet os til nogle klare prioriteringer, som vi med ham i direktørrollen får endnu større styrke til at forfølge, siger Benny Jensen, der er nuværende direktør, stifter og majoritetsejer i BJ-Agro og fortsætter:

Samtidigt glæder jeg mig over, at BJ-Agro med Ulrik Kragh samt et par nyansatte yngre agronomer og agrobiologer også er godt på vej med et glidende generationsskifte

Ny bestyrelsesformand

Benny Jensen skifter med ansættelsen af Ulrik Kragh rolle til arbejdende bestyrelsesformand, og vil forsætte med ansvaret for rådgivning samt forskning og udvikling.

- Jeg er på ingen måde ved at trække mig tilbage. Tværtimod skal ansættelsen af Ulrik Kragh sikre, at jeg selv kan fokusere endnu mere på det jeg er bedst til, fastslår Benny Jensen.

Ulrik Kragh har en baggrund som ingeniør og en MBA fra Aarhus Universitet. Han kommer fra en stilling som Erhvervsdirektør hos UdviklingVejen og glæder sig til de nye udfordringer.

- BJ-Agro har en stærk kombination af viden, forsøgsarbejde, rådgivning, uddannelse af sine kunder samt salg af specialprodukter som biostimulanter, planteanalyser og Flex Fertilizer Bladgødning. Disse produkter kan skaleres, og der er et kæmpe potentiale, som jeg skal bidrage til, at vi får succes med, siger Ulrik Kragh.

Udvidelse af bladgødningsfabrikken i Hovborg

Med den tætte kontakt til kunderne gennem rådgivning har BJ-Agro udviklet dyb viden om fordelene ved brug af Flex Fertilizer Bladgødning til planteavlerne, fortæller Benny Jensen:

- Der er stor interesse i Danmark, men også efterspørgsel fra andre steder, herunder Tyskland. Derfor har BJ-Agro styrket salgsindsatsen i Nordjylland og i Nordtyskland, ligesom vi er i gang med at udvide fabrikken i Hovborg med 845 m2. Byggeriet er så småt gået i gang, og vil for alvor tage fart efter sommerferien, når vores gødningssæson går på hæld.

Ulrik Kragh, ny administrerende direktør i BJ-Agro.

Fremvisning af markforsøg og reception

BJ-Agro fremviser d. 5. september nogle af de mange forsøg, virksomheden udfører i denne sæson for udvikling af viden om kartoffelavl. I den sammenhæng vil BJ-Agro gerne invitere kunder og samarbejdspartnere til en reception, hvor Benny Jensen og Ulrik Kragh formelt skifter roller.

Læs mere om markforsøgene på www.bj-agro.dk

Fremvisning af markforsøg starter kl. 9.00 på Baldersbækvej 22 og fortsætter kl. 9.45 på Vorbassevej 2, begge i Hovborg, med en efterfølgende reception i telt fra kl. 12.30.

Aht. planlægning ønskes tilmelding til begge aktiviteter på tlf. 75191580 eller mail cpp@bj-agro.dk.

 

 

For yderligere information kontakt:
Benny Jensen, tlf. +45 4019 9580.