Indkøbsgrupper

INDKØBSGRUPPER


Indkøbsgrupper

BJ-Agro foretager fællesindkøb og salg for landmændene i de to indkøbsgrupper, BJ-Agro-Gruppen og BJ-Agro-Kvæggruppen.

Vi har gennem årene opbygget et meget stort erfaringsgrundlag indenfor formidling af køb af hjælpestoffer til landbruget og salg af afgrøder. Vi er med andre ord med fra planlægnings-start og helt til afgrøderne er solgt og leveret.

Vi har derved et tæt samspil med diverse leverandører og aftagere omkring sorter, kvalitet osv. Dette giver os mulighed for, at optimere vore kunders produktion bedst muligt og dermed hjælpe dem med, at forbedre deres konkurrenceevne i en ellers presset branche.

Indkøbsgrupperne giver en ekstra styrke i BJ-Agros rådgivning, da vi altid er opdateret på indkøbs- og afsætningsemner, så vi kan yde vores kunder optimal service på indkøb og handel.

 

BJ-Agro gruppen

Udover at BJ-Agro yder professionel planteavlsrådgivning til BJ-Agro gruppens medlemmer, fortager vi også professionelt køb og salg på vegne af vore medlemmer. På indkøbssiden indkøbes alt hvad vore medlemmer har behov for så som gødning – såsæd – kemi – dieselolie og meget andet.

På salgssiden er det primært maltbyg – hvede – brødrug og raps. De fleste af BJ-Agro gruppens medlemmer benytter sig af indkøbssamarbejdet.

 

BJ-Agro’s kvæggruppen

I 2008 startede vi en særskilt indkøbsforening udelukkende for aktive kvægbrugere og gruppen er i dag på ca. 50 medlemmer som serviceres med alle former for indkøb og salg. Ideen var at styrke kvægbrugerens indkøbsmuligheder med større rabatter på mange af de produkter der anvendes i kvægbruget i dag. Samtidigt kan den enkelte kunde koncentrere sin tid omkring det han er bedst til, nemlig den daglige drift.

 

For mere information Niels Peter Olesen.

Niels Peter Olesen

Salgs- og indkøbschef


+45 20 13 50 30
npo@bj-agro.dk
Del det på: