Om BJ-Agro


BJ-Agro beskæftiger 3 agronomer, 1 handelsrådgivere, 4 salgskonsulenter, 1 procesoperatør og 1 bogholder.

Kontoret er beliggende i Hovborg mellem Grindsted og Holsted, men vores rådgivning når ud til hele landet i form af direkte rådgivning samt salg af nyhedsbreve.

BJ-Agro yder rådgivning der gør en forskel. Vore styrker er bl.a. et grundigt kendskab til vore kunder, kombineret med en stor fleksibilitet. Hos BJ-Agro er der ingen tidsregistrering eller stramme kontortider. Alle vore rådgivere kender alle bedrifter, så der kan altid ydes kompetent rådgivning. Indkøbsafdelingen giver en ekstra styrke i BJ-Agros rådgivning, da vi altid er opdateret på indkøbs- og afsætningsemner, så vi kan yde vores kunder optimal service på indkøb og handel. I vores salgsafdeling har vi importen af vækststimulerings-midler fra Improcrop i Irland. Ecosyl Products limiteds produkter inden for ensileringsmidler. Alltechs produkter som diarré midler til kalve, grise og mink, Proradix fra Tyskland, til kvalitetsbejdsning af kartofler. Endelig har vi også forhandling af Gylletanke fra A-Consult.

 

Vision:

BJ-Agro er en tillidsfuld rådgivnings- og handelsvirksomhed for landbrug i udvikling!

 

Mission:

"Med afsæt i kundens behov, vil vi via innovativ rådgivning, forsøg og miljø-rigtige produkter, forbedre vore kunders økonomi og trivsel"

 

Motto:

"Når arbejdsdagen er omme, skal vi have gjort en væsentlig forskel!"

 

BJ-Agro Handel er af Børsen blevet udnævnt til Gazellevirksomhed 2013. En gazellevirksomhed har i løbet af de sidste 4 regnskabsår, hvert år haft positiv vækst i omsætningen eller bruttoresultatet og har samlet set fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Kåringen sker på baggrund af tal fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

 

Benny Jensen

Agronom


+45 40 19 95 80
benny@bj-agro.dk