Om BJ-Agro


BJ-Agro beskæftiger seks planteavlskonsulenter, to indkøbere, tre forsøgs- og salgskonsulenter, to bogholdere og en medhjælper i flexjob.

Kontoret er beliggende i Hovborg mellem Grindsted og Holsted, men vores rådgivning når ud til hele landet i form af direkte rådgivning og nyhedsbreve.

BJ-Agro yder rådgivning der gør en forskel. Vore styrker er bl.a. et grundigt kendskab til vore kunder, kombineret med en stor fleksibilitet. Hos BJ-Agro er der ingen tidsregistrering eller stramme kontortider. Alle vore rådgivere kender alle bedrifter, så der kan altid ydes kompetent rådgivning. Indkøbsafdelingen giver en ekstra styrke i BJ-Agros rådgivning, da vi altid er opdateret på indkøbs- og afsætningsemner, så vi kan yde vores kunder optimal service på indkøb og handel. I vores salgsafdeling har vi importen af vækststimulerings-midler fra Improcrop i Irland. Ecosyl produkter inden for ensileringsmidler. Proradix fra Italien, til kvalitetskartofler.

 

Vision:

BJ-Agro er en tillidsfuld rådgivnings- og handelsvirksomhed for landbrug i udvikling!

 

Mission:

"Med afsæt i kundens behov, vil vi via innovativ rådgivning, forsøg og miljø-rigtige produkter, forbedre vore kunders økonomi og trivsel"

 

Motto:

"Når arbejdsdagen er omme, skal vi have gjort en væsentlig forskel!"

 

 

Benny Jensen

Agronom


+45 40 19 95 80
benny@bj-agro.dk