Frede Kristensen ansat som ny indkøber

FREDE KRISTENSEN, 56 ÅR, TILTRÅDTE 1. NOVEMBER 2020 STILLINGEN SOM INDKØBER HOS BJ-AGRO.


Frede Kristensen, 56 år, tiltrådte 1. november 2020 stillingen som indkøber hos BJ-Agro. Frede Kristensen er uddannet landmand og har mange års erfaring fra grovvarebranchen, senest fra en stilling som afdelingsleder og sælger hos Vejrup Andel

Frede Kristensen vil primært beskæftige sig med BJ-Agros fælleshandel, hvor han, ud over at styrke kontakten til BJ-Agros kvægkunder, generelt vil supplere de eksisterende medarbejdere. 

- Jeg skal være med til at sikre, at vi til de rigtige priser får købt de varer ind, vores medlemmer skal bruge. Det kan være alt lige fra foder og kemi til frø og plastik. Men der kan også være andre opgaver, for eksempel i forbindelse med rådgivning om BJ-Agros eget Flex Fertilizer gødning eller andre produkter til planteavlen, som jeg tager mig af, fortæller han.

Frede Kristensen har tidligere været ansat hos BJ-Agro i perioden 2010 til 2015, og fortæller, at han har set frem til at komme tilbage.

- Landmanden kan komme til at snakke med mig, når han skal købe varer gennem vores fælleshandel. Så kan vi gå i markedet og finde de rigtige priser til ham.  Det er dejligt at have direkte kontakt til landmændene, som jeg har som indkøber i fælleshandlen, så det har jeg glædet mig til, siger Frede Kristensen og fortsætter:

- Hos BJ-Agro er der en flad organisationsstruktur, hvor man selv tager ansvar for sin egen arbejdsdag, og man bliver hørt, når man byder ind med noget. Det synes jeg, er en fornøjelse.