Fremvisning af majsforsøg


Fremvisning af majsforsøg

 

Torsdag den 6. september 2018

Fremvisningen starter kl. 10.00

 

I år er vores sortsafprøvning desværre tørkeramt, så vi skal se gødningsforsøg med startgødning og forskellige fosforniveauer og eftergødning samt en mark med forskellige sorter ved Klaus Schelleurp.

Forsøgsmarken ligger på Ålundvej, 6670 Holsted. Hvis du kommer med Esbjergmotorvejen skal du af ved afkørsel Holsted. Derfra kører du med 425 mod Holsted. I rundkørslen kører du ud af sidste afkørsel på Esbjergvej. Derefter drejer du til venstre på Bindeleddet, og herefter til højre på Søndergade. Kort efter går der en vej til venstre den hedder Foldingbrovej, og her skal du følge vejen indtil den første vej du møder på venstre hånd, den hedder Ålundvej og her ligger forsøgsmarken.

Når vi er færdig her, køre vi samlet ud til Klaus Schellerup og ser majs.

Efter gennemgang af gødningsforsøget og sorter, er der servering af pølser, sodavand/øl på gødningsfabrikken Energivej 16, 6670 Holsted. Der vil også være fremvisning af fabrikken.

Når analyseresultaterne forlægger vil der blive udsendt en rapport med resultatet. Kom og vær med til en hyggelig dag, og få en god snak om majssorter, startgødning, eftergødskning, høst og opbevaring.

 

Vi glæder os til at se dig. Tag din nabo eller andre, der måtte have lyst med. Alle er velkommen.

Tilmelding skal ske til Charlotte på kontoret, BJ- Agro på tlf: 24455916 eller mail cpp@bj-agro.dk

 

Venlig hilsen

BJ-Agro