2jul

Vestjyllands Andel overtager aktiemajoriteten i BJ-Agro

11mar

Video: Afhjælp fosformangel i vintersæden

1mar

Video: Få en forårsstatus på afgrøderne med planteanalyser

15jan

BJ-Agro supplerer sig med endnu en kartoffel-entusiast

1dec

Invitation til kartoffelkursus d. 18. december

1nov

Invitation til planteavlsdag d. 23. november

VI ER SPECIALISTER MED JORDFORBINDELSE

BJ-Agro yder rådgivning der gør en forskel. Vore styrker er bl.a. et grundigt kendskab til vore kunder, kombineret med en stor fleksibilitet. Hos BJ-Agro er der ingen tidsregistrering eller stramme kontortider. Alle vore rådgivere kender alle bedrifter, så der kan altid ydes kompetent rådgivning. Indkøbsafdelingen giver en ekstra styrke i BJ-Agros rådgivning, da vi altid er opdateret på indkøbs- og afsætningsemner, så vi kan yde vores kunder optimal service på indkøb og handel.

SE PRÆSENTATIONSVIDEO

BJ AGRO ER DEN KORTESTE VEJ TIL
EKSPERTISEN INDENFOR LANDBRUGProfessionel planteavlsrådgivning og indkøbsforening for planteavlere og mælkeproducenter, kombineret med salg af miljøvenlige produkter!

 

Planteavlsrådgivning

Vi sætter kunden i centrum og optimerer drift og økonomi gennem nærvær og viden. BJ-Agro har i mere end 25 år ydet rådgivning på højt fagligt niveau. Den rette strategi og planlægning af afgrøder, sorter og gødning, sikrer sammen med hyppige markbesøg og møder i erfagrupper udbytte og kvalitet. Vi har landets klart stærkeste kartoffelteam, men rådgiver også i øvrig planteavl og grovfoder, hvor vi adskiller os på vores politiske uafhængighed og intensiteten i vores rådgivning. 

 

Indkøbsgrupper.

Mere end 25 år med FÆLLESHANDEL til planteavlere og mælkeproducenter. Vi formidler aftaler om køb og salg på vegne af vores medlemmer. 

 

Dels de rene planteavlere i BJ-Agro-gruppen, hvor vi afdækker indkøbsbehov for gødning, såsæd, kemi, olie mv., og hjælper med salg af korn og raps. Dels for Kvæggruppen, som udelukkende er for mælkeproducenter, som yderligere serviceres med indkøb af foder, råvarer, mineraler mv. Ideen med konceptet er at styrke kvægbrugerens muligheder for rabatter og rettidige handler, samtidigt med at den enkelte kunde kan koncentrere sig om den daglige drift. Arbejdet sker i tæt samspil med de valgte bestyrelser for de to medlemsgrupper.

 

Salgsprodukter

I 20 år har vi leveret miljøvenlig produkter til planteavlere og mælkeproducenter. Det startede med import og forsøg med Crop-Set og Grain-Set til vækststimulering i kartofler og majs, og er siden suppleret med midler til ensilering, diarré, toxinbinder, majssorter mv. 

Siden 2015 har vi også været producent af det danske gødningskoncept, Flex Fertilizer, hvor vi på anlægget i Holsted laver flydende gødning med helt specielle egenskaber. Vi tilbyder individuelt tilpassede NPK- og NP-gødninger med markedets bedste fosforudnyttelse, højeffektive bladgødninger som N18/Mg til majs, raps, korn, frø og kartofler, foruden en række blandinger af effektive mikronæringsstoffer.

Samlet og alligevel adskilt! Man skal ikke købe produkter for at være med i rådgivning og fælleshandel, eller omvendt.

Agronomerne i marken rådgiver så uafhængigt som muligt, og er der brug for en vurdering eller tilbud, feks. om behov for ensileringsmiddel i majs, kan kunden ringe til en af de rådgivende sælgere. Samlet set har både rådgivning, fælleskøb og produktsalg stor gavn af sparring og input fra vores forskellige delområder, så vi kan levere den bedst mulige service, til gavn for landmandens bundlinje!

BJ Agro blad

VORES KUNDERS MENINGER


Vores succes afhænger af vore kunders...

Vores succes afhænger af vore kunders. Vi har et motto hos BJ-Agro og det er "Vi vil gøre en forskel". BJ-Agro yder rådgivning der gør en forskel. Vore styrker er bl.a. et grundigt kendskab til vore kunder, kombineret med en stor fleksibilitet. Indkøbsafdelingen giver en ekstra styrke i BJ-Agros rådgivning, da vi altid er opdateret på indkøbs- og afsætningsemner.


Læs flere udtalelser